Social Media Marketing

Wij vinden jouw doelgroep, maken content geschikt voor die mensen. Zorgen voor meer volgers, en veranderen die volgers in klanten!

Volledige outsourcing van Social Marketing

1. Strategisch Interview

We beginnen met een goed gesprek op locatie, we bespreken wat er moet gebeuren aan de social media accounts om de doelgroep te vergroten en goed te bereiken. Voor iedereen is er een ander plan nodig, en iedereen heeft een ander doel. Op basis van dit interview gaan wij aan de slag om een gepersonaliseerd plan op te zetten.

Wij bieden outsourcing aan voor Social Media, wij creëren, beheren en analyseren de social media accounts van onze klanten. 

Hoe beginnen wij?

2. Bespreken Plan

Als wij een plan hebben opgezet komen wij langs om duidelijk uit te leggen wat de mogelijkheden zijn. Als we tot een overeenkomst komen beginnen wij aan het ontwerpen van de social media pagina, posts, stories en alle andere platformen die daar bij komen. Ook komt onze fotograaf elke drie maanden langs om genoeg content te maken!

Social Media Management, Content Creation, Campaign Management, Google SEO, Google MijnBedrijf, Adverteren, Evenement Management en Video Productie

Marketing was nog nooit zo simpel, wij produceren, posten en analyseren het hele traject. En waar nodig sturen wij bij. Bij Showroom Marketing maken wij het onze klanten zo makkelijk mogelijk, elke maand delen wij de cijfers van de groei op Social en Online marketing!

 

Meer volgers, meer klanten, meer sales

 

De voordelen van Social Care bij Showroom Marketing

BESPAAR TIJD

Door je Social Marketing uit te besteden heb je meer tijd over voor jouw bedrijf. Bespaar tijd en ontvang meer klanten.

VISUAL DESIGN

Ons visual design team helpt jou met de social marketing posts maar daarnaast ook met het ontwerpen van bijvoorbeeld flyers.

MEER KLANTEN

Na het vinden van je doelgroep zullen we het aantal volgers uitbreiden en daardoor meer klanten verzorgen bij uw bedrijf.

PR ADVISEUR

Onze PR adviseur helpt met het schrijven van berichten naar bedrijven en nieuwsgroepen. Ook met berichten op Social Media

MEER SALES

Meer volgers op je platform, meer klanten in de winkel. En met onze campagnes meer sales voor jouw bedrijf.

FOTOGRAAF

Onze fotograaf komt elke 3 maanden langs om foto's te maken van uw locatie zodat we genoeg materiaal hebben voor content.

Doe nu de gratis A&A test

De A&A test is een Analyse & Advies. Vul je informatie in en je krijgt van ons een gratis Analyse van jouw website en social media pagina's.

Bij Showroom Marketing laten wij alles naadloos samenwerken

 

Bedrijf

Wekelijks overdracht van de huidige en toekomstige informatie over de winkel, producten, acties en evenementen.

Social Marketing

Productie van aantrekkelijke content met betrekking tot de huidige acties, producten en aanbiedingen.

Productie van tips, tricks en andere handige informatie om de volgers en klanten scherp en aandachtig te houden. Om daarmee een aantrekkelijk social media account te maken.

Analyse

Analyse van de resultaten over alle platformen, bijsturen van minder presterende content. Resultaat communicatie aan het einde van de maand. 

Waar nodig is passen wij de campagne aan, want een stilstaande campagne bestaat niet!

Online Marketing

Overzetten van huidige acties, fotos, aanbiedingen of evenementen naar de online accounts zoals de Email marketing, Google Maps, Google MijnBedrijf en de website.

Beantwoording van vragen over de producten via de socials

Het resultaat? Content die bij jouw doelgroep past!

Vragen of interesse?

Neem contact met ons op voor vragen of een vrijblijvend advies!

Legal

Privacy

Algemene voorwaarden

Op alle diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, deze zijn altijd beschikbaar op onze website

Contact

KVK: 80244920

BTW: NL003414951B61

E: info@showroommarketing.nl

T: +31 6 57 86 54 91

Openingstijden: Ma-Vr: 11:00am -10:00PM

Bericht ons op whatsapp!